Slide ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΡΓΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EN ΝΕΑ + ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ / ΒΙΒΛΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ EN
menu
clear
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΒΙΒΛΙΟ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ / ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ATSTUDIO
σχεδιασμός φωτογραφικού λευκώματος

Άρθρο στην “Καθημερινή” //  ΚΥΚΛΑΔΕΣ από τις εκδόσεις Ανάβαση


 

To νέο αεροφωτογραφικό λεύκωμα “ΚΥΚΛΑΔΕΣ” μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΝΑΒΑΣΗ και παρουσιάστηκε στο ένθετο τέχνες της Κυριακάτικης Καθημερινής με ολοσέλιδο άρθρο “Κυκλαδονήσια στο σχήμα του ουρανού” από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΡΑΪΟΥ.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας εμπιστεύτηκαν άλλη μια φορά για το σχεδιασμό και την επεξεργασία των φωτογραφιών του λευκώματος. Σύντομα κοντά σας και η παρουσίαση!

 

 

“Τόποι μικροί, στα μέτρα των ανθρώπων, οι Κυκλάδες προικίστηκαν από τη φύση και από τον ανθρώπινο μόχθο με ανυπέρβλητα φυσικά και πολιτιστικά τοπία. Μικρόκοσμοι μιας θάλασσας που ενώνει, αντί να χωρίζει, οι τόποι αυτοί, τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, δημιούργησαν τον κυκλαδικό πολιτισμό (3η χιλιετία π.Χ.). Ολοι όμως αναδύονται από τη θάλασσα με εντελώς διαφορετική μορφολογία, λόγω της ταραγμένης γεωλογικής ιστορίας του Αιγαίου. Δεν υπάρχουν δύο κυκλαδονήσια που να μοιάζουν μεταξύ τους. Αυτή τη θαυμαστή γεωμορφολογική ποικιλότητα, μαζί με τα έργα των ανθρώπων, αναδεικνύει το αεροφωτογραφικό λεύκωμα «Κυκλάδες» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Ανάβαση», συλλογικό στα κείμενά του και με 350 εκπληκτικές φωτογραφίες της κ. Πηνελόπης Ματσούκα.”

To αεροφωτογραφικό λεύκωμα «Κυκλάδες» κυκλοφoρεί από τις εκδόσεις «Ανάβαση».

Η συνέχεια του άρθρου εδώ

Slide Designed by Atstudio Επικοινωνήστε μαζί μας Copyright © 2015 - 2020 Atstudio.
All Rights Reserved
INSTAGRAM BEHANCE FACEBOOK Sitemap LINKEDIN _

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να προβάλλετε άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.
BRANDING WEB DESIGN LAYOUT T (+30) 2299 400483 NEWSLETTER K (+30) 697 200 5949 E info@atstudio.gr Μαρκόπουλο Αττικής Όροι & Προϋποθέσεις